Szauna burkolat

Egy új élmény!

A szaunázás élménye olyan intenzív, hogy aki egyszer próbálta, könnyen rabjává válhat. Azonban egészen új lehetőség nyílik az esztétikai hatások fokozására ezzel a különleges hangulatú burkolattal.

A termék különlegességét a hasított fa egyedi és megismételhetetlen megjelenése biztosítja. A gyalult fából összeállított kompozíció minimalista látványelemként is használható.

Alapvetően dekorációs célokat szolgál, elsősorban hangulati elemként alkalmazandó a szaunában.

Egy új burkoló anyag!

A hagyományos szaunákban alkalmazott burkolatoknak (pl: lambéria vagy egyéb szauna burkoló panel) korlátozott az alapanyag választékuk.

Az általunk kínált falburkolat olyan fafajtákból is kialakítható, melyből sem lambéria, sem panel nem készülhet. Nem igényel extra szerkezeti vagy különleges szigetelési technológiákat.

Az újdonság abban rejlik, hogy ez a minden egyes darabjában utánozhatatlan alkotás, bárki által beszerelhető és felhasználható termékké vált. A szauna építés során teljesen hagyományos technikával beépíthető, mégis rendkívüli megjelenést és megismételhetetlen exkluzivitást, fokozott esztétikai élményt biztosít.

Információ kérése:

Szuromi Tamás

Tel.:  +36 70 368 0830

Copyright © 2016 SWT-SAUNA