SZAUNA

20 év tapasztalatát felhasználva fejlesztettük ki különleges hangulatú szaunakabinjainkat azért, hogy a szaunázás élménye teljes legyen. Minden általunk készített kabin egyedi kivitelezésű, magas színvonalú termék.

Meggyőződésünk, hogy szauna burkolatunk különleges hangulatot ad, mely élménnyé varázsolja a kabin látványát is.

SWT SZAUNA

A különlegességet a hasított falburkolat biztosítja. A mai modern szauna szeánsz elengedhetetlen része az esztétikai élmény biztosítása.
Az SWT-panel® a természetet szívükbe záró emberek számára páratlan élményt nyújt a hasított fa utánozhatatlan, szemet gyönyörködtető látványával.
A hangterápia során alkalmazott rezgésekkel kiegészítve a test- és lélek felfrissülését is megerősíti.

Megújulásra vágysz?

Színterápia, Hőterápia, Sóterápia, Hangterápia

SZÍNTERÁPIA

HŐTERÁPIA

SÓTERÁPIA

HANGTERÁPIA

 • Színterápia

  A színek gyógyító hatását ma már közismert. A különböző színek különböző érzelmi reakciókat váltanak ki, befolyásolják hangulatainkat és hatással vannak szerveink, szervrendszereink működésére. A színterápia megteremti lelki harmóniánkat, mely alapja a test egészséges működésének.
 • VÖRÖS

  Aktivizál, a pangó állapotoknak új lendületet ad, élénkít és intenzívvé tesz.
 • KÉK

  Nyugtató hatású, ellazít és békességet ad, így segítve koncentrációs képességünk erősítését. A gyulladásokat csillapítja. Csökkenti a stresszt és álmatlanság esetén is hatékony.
 • SÁRGA

  A napfény univerzális szimbóluma. Erősíti az idegeket és intuíciós készségeinket, nyitottá tesz, hangulatunkat derültté teszi.
 • ZÖLD

  Zöld: a belső harmónia kialakulását segíti, kiegyensúlyoz, feszültséget old.
 • RÓZSASZÍN

  Békességet és biztonságérzetet ad.

Sóterápia

Szaunáinkban száraz sóterápia telepítésére van lehetőség. Ez kiválóan alkalmas a vírusos vagy bakteriális fertőzések esetén a légutak fertőtlenítésre, a gyulladások csökkentésére. A száraz sóterápia alkalmas az felső- és alsó légúti betegségek (asztma, krupp, hörghurut, nátha, influenza, stb.) kiegészítő kezelésére. Természetesen láz esetén nem ajánlott a szauna használata!

Hőterápia

A hőterápia évezredek óta jelentős szerepet játszik egészségünk megőrzésében. Szaunázáskor javulnak az anyagcsere folyamatok, az emésztés, a légzés, és a tápanyagok felszívódásának hatékonysága. Ellenállóképességünk növekszik a különböző fertőzésekkel szemben. Az immunrendszer általános erősítése folytán megelőzésként fejti ki áldásos hatását. Azonban a prevención túl javulást érhetünk el már meglévő betegségek esetén is. Segíthetjük gyógyulási folyamatainkat megfázás, izom- és izületi fájdalom, fül- és torokfájás, arcüreg- és fülgyulladás valamint különféle görcsök esetén. Feszült, stresszes lelkiállapot oldására, megnyugtatására is kiválóan alkalmas, a szervezet öngyógyító folyamatait serkenti.

Hangterápia

A hangterápia a rezgésterápia legősibb formája. A rezgések, a megfelelő hangok rezonálása testünkben különböző szintű harmóniákat alakítanak ki. Az SWT szaunára jellemző speciális falburkolat és a hangterápia eszközeinek kombinálása a legnagyobb hatékonysággal közvetíti és erősíti fel azokat a rezgéseket, melyekkel egyensúlyi állapotba kerülhetünk.

SZAUNA SZERVIZ

Szauna karbantartás

A szauna karbantartása fertőtlenítést, a padok olajos ápolását és a szükséges helyeken elvégzett vízkő eltávolítását foglalja magában. A magáncélra használt szaunák karbantartása - használattól függően – 3-6 havonta szükséges, míg a közületi szaunáknál 2-3 havonta.

Szauna felújítás

A szauna felújítása során a teljes belső berendezés újracsiszolását, az ajtó beállítását és a szaunakályha átvizsgálását végezzük el. Az ettől eltérő igények illetve kültéri szauna felújítása esetén egyedi díjszabást alkalmazunk.

Szauna áthelyezés

Előfordulhat, hogy szaunáját új helyre szeretné telepíteni. Ebben is segítünk, előzetes egyeztetés alapján egyedi díjszabás kerül kialakításra.

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Örömmel nyújtunk Önnek szakmai segítséget bármely termékünkkel kacsolatban!

Kapcsolat

Powered by BreezingForms

Tel: +36 70 368 0830

Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.